Klantenservice

E-mail

Neem contact met ons op via ons contactformulier. Hier kunt u terecht met al uw vragen, opmerkingen en suggesties. We horen graag van u!

Social Media

Groenthuisbezorgd.nl is ook te vinden op social media.

Bestellen, Betalen & Bezorging

Meer informatie over bestellen en betalen bij groenthuisbezorgd.nl is hier te vinden. Alle informatie met betrekking tot bezorging staat hier.

Let op: Via PayPal is het niet mogelijk om betaalgegevens te verwijderen!

Veelgestelde Vragen

Kijk bij onze F.A.Q. voor alle veelgestelde vragen. Komt u er dan nog niet uit neem dan gerust contact met ons op!

Algemene Voorwaarden

Hier vind je onze algemene voorwaarden. Hierbij is het belangrijk om te weten dat wij zelf niet kweken. Wij halen bestellingen op voor de klant bij een coffeeshop en verzenden het vervolgens naar degene die deze stap liever overslaat.

Privacy

Wij vinden privacy van onze klanten erg belangrijk. Betaalgegevens worden na twee weken verwijderd. Mocht er iets mis zijn met de bestelling moeten wij dit binnen twee weken weten anders kunnen wij hier niets meer aan doen. Daarnaast slaan wij geen persoonlijke gegevens op(behalve bij het aanmaken van een account)*. Onze website is beveiligd via SSL evenals de betaalomgeving. Je kunt dus veilig aankopen doen zonder bezorgd te zijn over uw gegevens. U kunt er meer over lezen in onze algemene voorwaarden.

*Let op: Via PayPal is het niet mogelijk om betaalgegevens te verwijderen!